Alkoholi

Alkoholi és Részegedj okosan társasjáték felnőtteknek!

 

Ajándék ötlet felnőtteknek! Ezt a remek társasjátékot olyan baráti társaságoknak ajánljuk akik nem riadnak vissza egy kis alkohol elfogyasztásától. A játék menete: A résztvevők játékos formában tehetik próbára alkohol tűrő képességüket.

Mezőről mezőre haladva játékos feladatok közben derül ki ki dől el leghamarabb és ki bírja legtovább. Fogjon maximum 6 elvetemült mindenre elszánt barátot szerezzen be minél több alkoholt üljenek a tábla köré és már indulhat is a játék!

A játék lényege hogy a táblán lévő instrukciók pontos betartása mellett minél előbb és minél józanabbul célba érjünk. A játék során többféle alkohol fajtával ismerkedhetnek meg a játékosok. A doboz 2 társasjátékot tartalmaz A/3-as méretben. Az egyik a híres Alkoholi melyet csak haladóknak ajánljuk és csak a legkeményebbek játsszák töménnyel. A másik társaság összekovácsoló játék pedig a Részegedj okosan melyet kezdőknek és középhaladóknak ajánljuk akik csak hangulatba akarják hozni a társaságot de nem a teljes lerészegedés a cél.

Ajándék ötletek felnőtteknek: Alkoholi és Részegedj okosan társasjáték