Erotikus szállodák

Ha az ember ajándékba kap a párjától egy utazást és a célpont egy hotel megannyi kínálkozó az unalmas ágyat leváltó szexre hívogató helyszínnel találja szembe magát. Kétségen kivül a legjobb ajándék ötletek közé tartozik az utazás az erotikus meglepetések.

A fincsi és laktató vacsora után nincs is jobb levezető mint a szex. Új környezetben pedig még hatásosabb és kielégítőbb lehet. Nézzünk meg néhány extrémebb lehetőséget. Egyes fürdőszobák pezsgőfürdős kádat rejtegetnek magukban. Képzeljük csak el egy kis pezsgő és eper melegvíz és buborékok. Nem sok ennél is csábítóbb ajánlat létezik a földön. Pár gyertya és illóolaj fürdősó és valami bódító illatú tusfürdő és már kezdődhet is a játék. S ha már fürdőszoba akkor zuhanykabin. Kevés izgatóbb dolog van annál mint a közös zuhanyzás. Egymás testének alapos és gyengéd megtisztítása. Aztán ha elértük a szeretkezős részt a hosszas és csodás előjáték után már csak arra kell figyelni hogy elég strapabíró legyen a zuhanykabin fala. 

1.: ajándék ötlet: romantika a bűn városában

A Las Vegas-i The Palms szálloda szuper ajándék ötlet azoknak akik a bűnök városában szeretnék filmbe illő szerencselovagnak érezni magukat. Az Erotic Suite nevű lakosztály pedig nevéhez híven a buja élvezeteket hajszolókat igyekszik kiszolgálni. Ehhez különbejáratú strip-rúd jár a zuhanyzóban tükör a plafonon és egy masszív kör alakú ágy amely lassan körbe-körbe forog. A mintegy 140 négyzetméteres lakosztály azonban nem csak az egyetlen különlegesség a The Palms-ban. Akár egy éven keresztül lakhatnánk itt és minden nap más izgalmak várnának. Ez egy felejthetetlen ajándék ötlet lehet persze csakis megfelelő társaságban...

 

ajándék

 

2. ajándék ötlet: örök romantikusoknak

A Marokkó vörös városaként emlegetett az Atlasz-hegység lábánál fekvő Marrakesh egyike az ország legnagyobb legnyüzsgőbb településeinek mely tökéletes ellentétben áll a város legrégebbi - 11. századi -A hotle  filozófiájukhoz - mely a hotelt a szerelem művészetének szentélyeként definiálja - a hely a kényeztetés és a beteljesülés szimfóniájaként kíván szolgálni aminek a lehető legteljesebb mértékben eleget is tesz.

 

A Thomas Hays New York-i dizájner nevéhez köthető szálloda melyet nem véletlenül tartanak a világ egyik leggyönyörűbb hoteljének az érzékenység a stílus és az intim hangulat tökéletes egyvelege köszönhetően többek között a bársonyos meleg színeknek a mindent körbefutó orientális mintáknak a falfestményeknek az autentikus művészeti elemeknek a hangulatos verandáknak a buja természettel megteremtett összhangnak a zenének a török fürdőnek a kényeztető masszázsoknak illetve a fátyolos fénnyel megvilágított medencéknek melyek mindegyike hozzájárul az egész szállodát belengő misztikus ugyanakkor rendkívül erotikus légkör megteremtéséhez. Tökéletes ajándék ötlet azoknak aki meg tudják fizetni és valami nagyon romantikusra vágynak.

Ajándék

 

3.: ajándék ötlet: vízalatti élvezetek:

Talán a legkülönlegesebb ajándék ötlet a Hilton csoport tulajdonában lévő Conrad Resorts lánchoz tartozó hotel.  Már kétszer elnyerte a világ legjobb szállodája címet illetve számtalanszor a „Best Resort” díjat. Az 5 éves évforduló alkalmából kipakolták az asztalokat a 12 fős vízalatti étteremből és azt ideiglenesen egy kivehető privát lakosztállyá alakítottál át. Így akik megengedhetik maguknak nem csak egy vacsorára ugorhatnak le a halak közé hanem ott tölthetik a egész kiruccanásukat. Az Ithaa néven futó lakosztály 5 métere az Indiai- Óceán felszíne alatt helyezkedik el és teljesen szárazon búvárcucc nélkül egy csigalépcsőn közelíthető meg a benyúló stégről. A hatalmas víznyomást íves plexiburok tartja kordában ezen keresztül nézegethetjük reggel hanyatt fekve a felettünk átúszó kíváncsiskodó halrajokat esetleg paparazzi búvárokat. A déli nap egyébként olyan erővel süt be hogy hiába az ötméternyi vízoszlop a lakók napszemüveget kénytelenek viselni és simán leéghetnek ha nem vigyáznak. Ez az ajándék ötlet is drágább árfekvésbe tartozik.

 

 

4. ajándék ötlet: Ajándék ötletek férfiaknak a liftben :-)

 

Akik már unják a jacuzzis-medencés szállodákat a chilei fővárosban kipróbálhatják egy ismert pornókirálynő tulajdonában lévő hotel erotikus liftjét. Egy szőke és egy barna hölgy szűk miniszoknyában a hetedik emeleten váratlanul berontanak a liftbe feltépik a vasrácsot és elkezdik vetkőztetni a férfit aki néhány másodperccel azelőtt gyanútlanul nyomta meg a kilences gombot hogy elfoglalja szobáját. Az áldozatnak olyan élményekben lesz része ami után már biztos hogy csak aludni vágyik. Mindez nem egy pornó filmből való jelenet hanem a közismert chilei szex-királynő: Fiorella szállodájában lévő lift erotikus szolgáltatása.

A tulajdonosnő eleinte kedvenc vendégei számára találta ki az újítást aminek olyan nagy sikere lett hogy ma már külön szolgáltatásként szerepel a hotel ajánlatai között. A halvány megvilágítású liftet zebrabőrrel díszítették ezért kellemes és izgalmas környezetet biztosít az erotikus játékra vágyó vendégeknek feltéve ha azok nem klausztrofóbiások. Biztosan eredeti ajándék ötlet olyan férfiaknak akik jó módban élnek és valami extrém izalmas kikapcsolódásra vágynak.

 

ajandek

 

5. ajándék ötlet: A love hotel a gyönyörök háza

Nem vitás hogy a legextrémeg ajándék ötletek közé tartoznak a love hotelek. A rejtett építészet gyöngyszemei az úgynevezett love hotelek melyek a nyílt vagy titkos szerelmek egymásra találását segítik. A főleg Japánban népszerű intézmények legtöbbször semmitmondó homlokzatok mögé bújtatott ékszerdobozok olyan szobaberendezéssel mint egy könyvtár vagy egy akvárium esetleg játékterem vagy szado-mazo stúdió. 
 

Tök mind­egy hogy Japán melyik váro­sá­ban vagyunk nem nehéz love hotelt talál­nunk. Könnyen fel­is­mer­hetők a giccses nevükről (“Bel­les Des Bel­les”) és a neon­dí­szí­tésről illetve van­nak amik kas­tély vagy hajó ala­kúak. A love hotel „intézménye” kimondottan azzal a kizárólagos céllal jött létre hogy pároknak biztosítson helyet szexuális együttlétre.

Japánban mind a mai napig nagy igény van a párok intim találkahelyéül szolgáló szerelemhotelekre. Ez nyugaton még csak most kezd terjedni. A love hotel lényege hogy akár csak néhány pásztorórára is ki lehet venni a szobát.Építészeti szempontból a külső-belső kialakításának éles ellentéte a legjellemzőbb ezen „intézményekre”: a külsejük és homlokzatuk általában diszkrét sőt van olyan épület amelynek egyáltalán nincsenek ablakai.

ajándék

Az egyszerűség mögött azonban sokszor belsőépítészeti csodákat találunk: a love hotelek a legintimebb társasjáték környezetét adják és mint ilyenek a berendezésük is szakíthat a hétköznapi szürkeséggel és egyszerűséggel. Az úgymond hagyományosnak számító tehát ágyat lámpákat szekrényt esetleg széket tartalmazó szobabelsők szinte állandó kiegészítője a megkötözést kikötözést és egyéb szado-mazo játékokat segítő kelléktár az egyszerű plafonra rögzített bilincstől kezdve a falovacskán ás a tűzpiros ketrecig.

ajándék

Mi több az extravagánsabb szobabelsők még ezen is túlmennek. A szo­bák nagyon sok­fé­lék: lehet sima hotel­szoba szado-mazo-pince akár beren­de­zett met­ró­belső vagy valami hello kittys bor­za­lom is. A szo­bák gyak­ran fel van­nak sze­relve karaok­eval jacuz­zi­val vib­ráló ággyal vagy egész­pla­fo­nos tükör­rel.

ajandek

Vannak olyan szobák amik villamos-belsőt idéznek de mehetünk könyvtárba iskolába játékterembe úrhajóba japán teázóba orvosi rendelőbe de gyakorlatilag bármilyen valós vagy elképzelt helyet megépítenek pár négyzetméteren akár egy körhintát is. Lényeg hogy minden designelem és belsőépítészeti megoldás csak a felejthetetlen együttlétet szolgálja és lehetőség szerint elégítse ki minden kuncsaft kíváncsiságát illetve szárnyalja túl a legmerészebb vendég fantáziáját is. Biztosna elvont és a maradandó ajándék ötletek közé tartozik.

 

Ha ezek a fent említett ajándék ötletek túl költségesnek bizonyúlnak és csak otthon szeretnétek egy kis kikapcsolódást ajáljuk az erotikus hétvége csomagot.

 

A képre kattintva tovább..

 

A csomag tartalma:

-1 darab Orgazmutron
-1csomag  3db-os prémium Káma-szutra kocka
-1 csomag Love Zseton (10db-os különkiadás. +1 kenj össze zseton)
-1 üveg prémium tejcsokoládé testfesték

-1db prémium szemkendő díszdobozban

 

Kattints a képre ha többet szeretnél megtudni..

 

Ajándék ötletek karácsonyra és ajándékötletek születésnapra egyaránt!

 

Valentin-napi ajándékötletek férfiaknak