Instant kivitelezhető romantikus ajándékötletek

Sokan többre értékelnek egy találó romantikus ajándékötletet mint egy ötlet nélküli drága ajándékot. Néha egy igazán a párunkhoz illő romantikus ötlet és persze a kivitelezés (!) ezerszer többet ér mint bármilyen előre megvett meglepetés. Mutasd ki bátran hogy fontos neked a másik a következő ötleteket bármikor bevetheted.

Szerelmes magazin

Ha van benned némi írói véna készíts neki egy újságot kettőtökről. Lehet olyan mint egy fényképalbum és egy napló keveréke. Írj bele mindent beszámolókat történeteket amik veletek történtek az érzéseidet hogy miért szereted és olyan dolgokat amikről tudod hogy szereti. Az elkészítésnek több módja is van. Készülj fel szánj időt az újságra és már jóval az alkalom előtt (ajándékötlet születésnapra ajándékötlet bármilyen alkalomra) kezd el írni a cikkeket így amikor történik veletek valami azt rögtön az élmények friss hatása alatt bele tudod írni. Az fontos igazán hogy az őszinte érzelmeidről írj hidd el a párod számára sokkal fontosabb vagy te és a gondolataid mint bármelyik akár híres személytől vett idézet. Az is sokat segíthet ha módszeresen mész végig egy-egy területen. Ha szeret ágyban olvasni az esti olvasáshoz vehetsz neki egy éjszakai könyvolvasót is ami praktikus ajándékötlet és még a szerelmes ajándék magazint is olvashatja vele. Az estét akár pikánssá is teheted egy pár prémium káma szutra kockával ami szintén egy jó ajándékötlet lehet.

Szerelmes reggeli az ágyba

Mostanában népszerűbbek a gyümölcsös reggelik. Dolgozz előre egy hámozatlan narancs kevés álmos embert villanyoz fel (narancshámozó). De egy almahámozóval ananászhámozóvaldesignos fahéjas csemegét varázsolhatsz ne feledkezz meg az olajos magvakról (diótörő) Az ágyatok lehet a szerelem és a gasztronómia oltára is egyben. Ne feledkezz meg a borról vagy a pezsgőről sem amit az ágy mellé tehetsz behűtve a legmegfelelőbb pillanatban előhúzva és megkínálva kedvesedet. A megfelelő hőfokot ellenőrizheted borhőmérővel. Lehet hogy még kényelmesebb is az otthoni kivitelezés hiszen utána sokkal egyszerűbb a romok eltakarítása. Mások is gondoltak már hasonlóra a „reggelit az ágyba kérem” zsetont megtalálod a kis bársonyzsákban is ha nem ismernéd miről is van szó. (lent)

A szerelmes kert ajándékba

Hallottál már Semiramis függőkertjéről? Egy csodálatos virágkompozíció mindenképpen jó ötlet sok más ajándékötlet kiegészítője lehet. A virág mindig azt jelenti hogy örömet akarsz okozni valakinek. Amikor kedvesed hazaér a munkából fáradtan akkor egy színpompás virágoskert garantáltan leveszi a lábáról. Szórhatsz szirmokat az útra vezesd őt az asztalhoz ágyhoz legyen még több ajándék számára…

Szerelmes üzenetek versek

Egy retro csatos befőttes üveg és töltsd meg kis cetlikkel amelyekre szerelmes gondolatokat írsz majd. Lehet itt szó első benyomásaidról mit érzel iránta mit jelent számodra. Az üvegre írd rá az alkalmat pl. „ajándék születésnapra kedvesemtől” vagy csak annyit hogy „Minden napra egy szerelmes üzenet.” Vagy van egy félig előre gyártott megoldás a szerelemkonzerv. Kombinálhatod mindezeket érzéki ajándékötletekkel is.

 

Love Zseton:

 

Mi ez?

 

Egy zsák élmény.

 

Ugye milyen jól esne néha ha nem kellene szavakba önteni mire gondolsz és máris teljesülne? A zsetonok helyetted beszélnek.

 

Talán a legszemélyesebb ajándék amit adhatsz annak aki fontos Neked és már mindene megvan.

 

A zsákban zsetonok vannak amik ígérvények olyan élményekre mint pl. egy ágyba reggelire masszázsra fürdetésre simogatásra intim együtt létre.

 

A kuriózum ebben az hogy aki megkapja tőled a zsetonokat akkor válthatja be nálad ezeket aszolgáltatásokat amikor csak Ő szeretné és úgy teljesülhetnek a vágyai hogy még csak meg sem kell szólalnia csak egy sejtelmes mosoly kíséretében átnyújtani a választott zsetont!

 

A zseton önmagában nem az ajándék! Ez csak a közvetítő eszköz a 9 különleges alkalomhoz. Az ajándékot Te adod Te csinálod végig Te teszed bele magad de nem rólad szól hanem a másik emberről. Az ajándékod 8-9 órányi közös élmény törődés és különlegesen játékos erotika.

Romantikus ajándék ötletek születésnapra vagy bármilyen alkalomra!