warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'feeds_page_access' not found or invalid function name in /srv/www/ajandekferfiaknak/vhosts/www.ajandekotletek.co.hu/web/includes/menu.inc on line 453.

Játsszatok „találd ki mi volt ez?”-t -Dupla szemkendő díszdobozban

Játsszatok „találd ki mi volt ez?”-t

 

 

Dupla szembekötő díszdobozban

Szembekötözős játék ajándék férfiaknak:

Kösd be a szemét úgy hogy semmit se lásson majd miután beolajoztad magad simítsd végig a péniszét különféle pucér testrészeddel: a kisujjaddal a mellbimbóddal a lábujjaddal az ágyékoddal és így tovább. Partnerednek pedig ki kell találnia éppen melyik testrészeddel simogatod - tanácsolja a szakértő. Az olajos felület megnehezíti a testrészek érzékelését így extra izgalmat okoz.

Amikor már majdnem a csúcson van - miközben éppen te vagy felül és a melleddel az arcát simogatod - hirtelen hajlítsd hátra a tested. Így nemcsak a pénisze érez majd új ingereket de leírhatatlan hatást gyakorol majd rá az is ahogy legintimebb testrészedet ebből a szokatlan szögből látja.

Miközben éppen orálisan kényezteted ereszkedj egy kicsit még délebbre és ajkaiddal öleld körül és finoman masszírozd a golyóit. Ez a kis extra kéj a mennyországba repíti majd.

 

Szembekötős játék: ajándék nőknek:

Kösd be a szemét! A szabályokat előre rögzítve közöld vele: a kendőt csak engedéllyel veheti le. Innentől kezdve szabad a pálya: kényeztesd cirógasd nyalogasd és tudasd vele hogy most azt csinálsz vele amit csak akarsz. Ha partnered bármi kérdést vetne fel ne válaszol csak csitísd le vagy csókkal forraszd be száját! A kiszolgáltatott helyzet nagyon izgató tud lenni!

akár ajándék ötletek születésnapra