Love Zseton -2012 legötletesebb ajándéka

Love Zseton talán a legjobb ajándékötlet szerelmeseknek!

Mi ez?

Egy zsák élmény. Ugye milyen jól esne néha ha nem kellene szavakba önteni mire gondolsz és máris teljesülne? A zsetonok helyetted beszélnek.

Talán a legszemélyesebb ajándék ötlet amit adhatsz annak aki fontos Neked és már mindene megvan. A zsákban zsetonok vannak amik ígérvények olyan élményekre mint pl. egy ágyba reggelire masszázsra fürdetésre simogatásra intim együtt létre.

A kuriózum ebben az hogy aki megkapja tőled a zsetonokat akkor válthatja be nálad ezeket aszolgáltatásokat amikor csak Ő szeretné és úgy teljesülhetnek a vágyai hogy még csak meg sem kell szólalnia csak egy sejtelmes mosoly kíséretében átnyújtani a választott zsetont! A zseton önmagában nem az ajándék! Ez csak a közvetítő eszköz a 9 különleges alkalomhoz. Az ajándékot Te adod Te csinálod végig Te teszed bele magad de nem rólad szól hanem a másik emberről. Az ajándékod kb. 10 órányi közös élmény törődés és különlegesen játékos erotika. Talán a legjobb ajándék ötlet szerelmeseknek!

ajandekotletek

Íme a zsetonok:

A szeretgess meg zseton értéke: Az egész test megszeretgetése a fülcimpától a lábujjakig. A figyelmed legyen teljesen a másikon. Szánjátok rá az időt erre a kis felfedező körútra. Érintsd meg olyan szeretettel és csodálattal mintha minden egyes apró porcikája a kedvenced volna. Te mikor váltanád be? Amikor érzéki kényeztetésre vágysz vagy egy fáradt nap után mikor egy kis törődésre?

ajandekotletek

 

Csókolj meg zseton értéke: Minimum az első csók élményével egyenlő. Snassz szokásos csók érvénytelen. Emlékszel a randi utáni hosszú felfedezéssel és izgalommal teli csókokra? Mit szólnál egy második első randihoz?

 

Reggelit az ágyba kérem zseton értéke: Egy tökéletes napindítás. Ismered milyen a gőzölgő kávé és friss pirítós illatára ébredni? És arra hogy a párod a törődés örömével szolgálja fel Neked a reggelit? Frissen facsart narancslé lekváros croissant esetleg tükörtojás?! Te mire vágysz? A desszert rátok van bízva.

Masszírozz meg zseton értéke: Egy kreatív masszázs tetőtől talpig. Egyetlen porcikát sem lehet kihagyni. Legyen ez a test újrafelfedezése. Legyél közben teljesen tudatos és figyelmes minden apró finom mozdulatra akár adod akár kapod. A jól bevált illatos olajok gyertyák kellemes zene nagyon ajánlott. Legyen ez a kényeztetés órája. Ha egy masszázsra vágysz csak húzz elő a zsákból a zsetont!

 

Ölelj meg zseton értéke: Beváltható ha több ölelésre vágysz. Belegondoltál már úgy igazán ha 3 évet éltél volna egy lakatlan szigeten és a hosszú egyedüllét után meglátod a szerelmedet kiszállni egy mentőcsónakból aki mindvégig a Te közelségedre vágyott? ...akkor hogyan ölelnéd át? Hogyan szorítanád magadhoz?

ajándékötletek

 

Fürdess meg zseton értéke: Tudtad hogy a vak sötétben kifinomulnak az érzékeid? Próbáltátok már teljes sötétségben egymást érezni egy habos fürdőkádban vagy a zuhany alatt? Vízcsobogás gőz szappanos testek?

 

Főzz nekem zseton értéke: Kedves Ajándékozó! A Te feladatod most az hogy elővedd a repertoárodból a legmenőbb gasztronómiai tudásodat és alkoss egy olyan kulináris különlegességet amit még Jamie Oliver is megirigyelne. A romantikus vacsora mellé semmiképpen sem hiányozhat egy jó bor a gyertyafény és a hangulatos zene.

ajándékötletek

 

Tégy magadévá zseton értéke: Ahogyan a zseton neve is mutatja egy forró szexuális élményt jelent. A hangsúly az itt és most azonnal-on van. Az hogy hol mikor és milyen váratlan helyzetben az a Te fantáziádon és bevállalásodon múlik. Egy szót sem kell szólnod csak egy cinkos pillantással felvillantanod a zsetont!

ajándékötletek

 

Bónusz zseton értéke: ............................................... (szabadon választott vágy :-) Miután a zsetonok be lettek váltva természetesen visszafelé is felhasználhatóak!

ajándékötletek

Ajándék ötletek szerelmeseknek. Ajándék ötlet Valentin-napra. Ajándék ötlet romantikusoknak!

 

A termék megvásárolhato az ajandekferfiaknak.hu weboldalon

 

AJANDEKOTLETEK .co.hu