Repülő égi lámpás

Ajándék ötlet: Tüzijáték helyett csapatos, interaktív lampioneregetés Születésnapi partyra tökéletes ajándék ötletet! Biztos lehetsz benne, ha egy party-ba beállítasz egy csomag kívánság lámpással, az est legemlékezetesebb látványába vonhatsz bele mindenkit.
Egy lampion felengedéséhez 2-3 ember szükséges, és egy kész "ceremónia" felengedni. Amikor megtelik a ballon meleg levegővel, és elszáll, ott megjelenik a csapatos sikerélmény, a közös öröm és a nagy mosolyok. Legalább olyan látványos, mint egy tűzijáték, csak tovább tart és több ember vehet benne részt interaktívan!

születésnapi ajándékötletek

Hogyan működik?

A kívánság lámpás több, mint 1m magas rizspapírból és bambuszból készült ballon, amelynek belsejében a láng gyönyörűen megvilágítja és felmelegíti a levegőt, és így az felszáll akár 1000m magasra, mígnem már csak egy kis pontot látsz az égen. Természetesen, a legjobb, ha éjszaka használjuk őket, hogy romantikus és különleges alkalmat teremtsenek, amikor mind összegyűlünk, hogy együtt csodáljuk, ahogyan az ég felé szállnak.

születésnapi ajándékötletek

Hogyan használd?

A kívánság lámpást egyszerű összeállítani. Méretei miatt az az ideális, ha ketten-hárman összedolgoztok. A széthajtogatás után rögzíted benne a gyújtóst, maely a csomag része. Írd rá vagy suttogd bele a kívánságaidat! A lampion 1-2 perc alatt megtelik meleg levegővel és egyszer csak kirepül a kezeid közül. Csodás látványban lesz részed…

születésnapi ajándékötletek

Az első hallásra tűzveszélyesnek tűnő eszköz szinte teljesen veszélytelen, ha betartjuk a használati utasításokat és repülés-biztonsági szabályokat. A termékek készítői mindent megtesznek, hogy a lampionok a legkevesebb veszélyt jelentsék a környezetre, a papír tűzállóvá tett, nedvesség hatására gyorsan lebomló papír, bambusz és fémhuzal, ami mind idővel lebomlik, és nem szennyezi a környezetet.

szülinapi ajándék ötletek

Érdekesség:

A legkorábbi repülő lámpás az i.sz. III. századból származik, és a híres katonai tanácsadó, Kong Ming nevéhez fűződik. Az ősi funkció szerint a lámpásokat katonai információk átadására és jeladásra, segítségkésre használták, és feltalálójukról Kong Ming Deng-nek nevezték.

Kifejezetten ineraktív és látványos ajándék ötlet születésnapra, ajándék ötlet esküvőre, kerti partiba vagy csak úgy... :-)

születésnapi ajándék ötletek

Születésnapi ajándék ötletek

 

megvásárolható az ajandekferfiaknak.hu weboldalon