Saját készítésű kísérő kártya ajándékba

Ha esetleg volt idõnk egy igazi egyedi ajándékot beszerezni ne felejtsük el hogy azért még az ajándékon túl a további apró részletekre is azt javaslom. Ilyen például a kísérõkártya. Ma már a legtöbb ajándékzacskóhoz  tartozik ilyen kártya de én mégis azt tanácsolom ne ajándékzacskóba tegyük az ajándékot az annyira kommersz és a legtöbb ember tovább ajándékozza szóval egyáltalán nem egyedi nem személyes.

Nehogy elõregyártott kísérõkártyát vegyünk annál nincs is unalmasabb kivéve a kézzel készítettek de azok meg drágák! Vegyük a fáradtságot csomagoljuk be az ajándékot rendesen papírba vagy bármibe de ne tegyük zacskóba és tegyünk rá egyedi ajándékkísérõ kártyát.

ajandekotletek

Nem is olyan nehéz erre alkalmas dolgot találni hiszen a kísérõkártya csak két egyszerû kritériumnak kell megfeleljen hogy az egyik oldalán legyen valami minta vagy kép és a másik oldalára pedig lehessen írni hogy kitõl kinek szól az ajándék. Lássuk ezt a  két dolgot hogy oldhatjuk meg kreatívan íme nyolc ötlet az ajándék ötletek szerkesztőjétől: 

 

Csomagolópapír anyagából: Egyszerûbb és mégis egyedi ha a csomagolópapír anyagából készítjük az ajándék kártyát így kivághatjuk egyedi formára mondjuk szív alakra de bármi más is szóba jöhet.  Itt csak a képzelet és kreativitás szab határt. Feltételezem hogy egyedi csomagolópapírt használunk az ajándékhoz! Mert sablonból gagyi.

Újságkivágás: az újságokban magazinokban biztos találunk az ajándékra vagy az ünnepeltre jellemzõ képet amit ha kivágunk és a hátuljára egy üres papírt ragasztunk amire a köszöntést írjuk igazán különldeges ajándékkártyánk lehet

Fali naptárból: a naptár lejárt lapjai is jól jönnek pláne ha a naptár tükrözi az ünnepelt személyiségét és a naptár lapok általában jó vastagok is plusz a fali naptárok hátulja többnyire fehér amire kitünõen írhatunk majd

Fotók:  Régi fényképek amik nem kerültek be az albumba vagy a legjobbakról készűlt másolatok esetleg amik nem sikerültek túl jól azokat is felhasználhatjuk egyedi ajándék kísérõkártyának. Nemcsak a saját nevét szereti mindenki hallani hanem szívesen látja magát viszont egy fényképen a szerettei társaságában. 

Képeslap: a hagyományos képeslap is jó lehet ha témába vág pláne nagyobb méretû ajándékokon mutat nagyon jól nem veszik el a nagy dobozon sem.

Mézeskalács: Ha nagyon sok idõnk van akkor akár süthetünk sütit is mondjuk mézeskalácsot amit tetszõleges mintájura formázunk és a kitõl kinek információt cukrozott tojásfehérjével ráírjuk.

 

Ajándék ötletek karácsonyra! Ajándék ötletek születésnapra!