15% Üzemanyag Csökkenés

ajándék ötletek: Tesla üzemanyag ionizáló
ajándék ötletek: Tesla üzemanyag ionizálóajándék ötletek: Tesla üzemanyag ionizáló

Ajándék ötlet: költség csökkenés

 

Tesla üzemanyag ionizálója egy technológiai áttörés a belső égésű motorok történetében. A pontos technológiát a gyártó nem köti az orrunkra, de ami biztos az az, hogy egy erőmezőt hoz létre a kis szerkezet és az üzemanyagcsőre rögzítve ionizálja az üzemanyagot, ezáltal tökéletesebb égést biztosít.

Akármit is jelentsen ez, nekünk 15%-ot javított a céges autónk fogyasztásán, ami azért jól jön.

Azoknak a férfitársainknak ajánljuk ezt, akik legalább annyi időt töltenek a volán mögött mint mi, vagy Sebastien Loeb. Kipróbáltuk, hogy ha 10 rakunk fel, termel-e benzint, de sajnos nem. A technológiának van még hova fejlődnie, de az a 10-35%-os csökkenés amit a gyártó garantál kezdetnek megteszi.

Technikai részletek:

Felszerelése kb. 5 percet vesz igénybe, és nem szükséges hozzá különösebb szakértelem. Használható motorra, autóra, kamionra és egyaránt működik benzin és dízel üzemű motoroknál is. A gyártó 10-35%-ig garantálja a fogyasztáscsökkenést, motor a típusától függően.

Installálása: rögzítő szalaggal a fém üzemanyagcsőre, gumi üzemanyagcső  estén a benzin pumpára.

 

Mi itt Tisztelgünk Nicola Tesla elött! Neki köszönhetjük többek között a mai elektromos hálózatot a váltóáramot, a rádiót, a távirányítású kézülékeket. A titkos találmányairól nem is beszélve. Free Energy Így az állítólagos üzemanyag nélüli autója sem terjedt el, amiről annyi legenda kering, de a jelenleg elérhető üzemeanyag ionizálót is mindenkinek bátran ajánljuk, első lépésnek 15% minusz is megteszi.

Ajándék Férfiaknak .hu Tipp!

 

Csomag tartalma:

1db üzemanyag ionizáló

2db rögzítő szalag

használati utasítás

Az ajándék ötletek webáruházban leválogattuk neked a legötletesebb ajándékokat. ajándékötletek .co.hu
Ár: 18,800 Ft
18,800 Ft
Cikkszám: 1653
akció: 
Nem akciós termékek