Csapd a falhoz, ha csörög!

ajándék ötletek férfiaknak: Csapd a falhoz, ha csörög!
ajándék ötletek férfiaknak: Csapd a falhoz, ha csörög!ajándék ötletek férfiaknak: Csapd a falhoz, ha csörög!ajándék ötletek férfiaknak: Csapd a falhoz, ha csörög!

Ajándék ötlet férfiaknak: A reggeli ébresztő óra falhoz vágásának élménye

 

Ki ne járt már volna úgy, hogy reggel mikor megszólalt a jó öreg ébresztőóra, nem törődve az anyagi következményekkel, élve a pillanat adta felindulással, falhoz vágta úgy ahogy van cakkum-pakk. Ilyenkor bár néha felütheti a fejét a bűntudat hogy "jaj mit tettem" de ugyanakkor kompenzálja az a megnyugtató érzés is, hogy ez az óra márpedig többet nekem nem szólal meg.

Bizonyára ennek az órának a tervezői is felfedezték már a reggeli vekker falhoz csapásában megbúvó elégedettség érzését, és ezt szerették volna népszerűsíteni.

 

Hogy néz ez ki a gyakorlatban?

És újra reggel van. Az óra neki lát az ébresztésnek. És itt jön az újdonság. Az órát úgy tudjuk elhallgattatni ha egy látványosan elegáns mozdulattal megfűszerezve egy csipetnyi dühösséggel nekivágjuk a szemközti falnak. És ekkor az óra megnyugszik. Lehetőleg ne vágjuk ki az ablakon. Bár az ébresztés ilyenkor is abba marad... Kiváló ajándék ötlet nehezen ébredőknek és foci rajongóknak egyaránt.

Az ajándék ötletek webáruházban leválogattuk neked a legötletesebb ajándékokat. ajándékötletek .co.hu
Ár: 6,990 Ft
6,990 Ft
Cikkszám: 1275
See video
akció: 
Nem akciós termékek