Kizárólagos galéria (9 nm) bérlés 2-6 fő 1 óra időtartam

Kizárólagos galéria (9 nm) bérlés 2-6 fő 1 óra időtartam
Kizárólagos galéria (9 nm) bérlés 2-6 fő 1 óra időtartamKizárólagos galéria (9 nm) bérlés 2-6 fő 1 óra időtartam

A HTC VIVE egy elképesztően izgalmas megoldást választott, hogy bele vesd magad a kalandokba. Megszűnnek a korlátaid, akár egy szempillantás alatt a középkorban találod magad, vagy ha úri kedved úgy találja, New York felhőkarcolóin hintázhatsz, versenyt úszhatsz a bálnákkal vagy háborúzhatsz az égiekkel a jövőben. De ennél sokkal többet, minden képzeletet felülmúlva több, mint 100 helyszínen a legfantasztikusabb élményekben lehet részed!

A HTC készüléke a kiterjesztett valóság technológiát ötvözi a virtualitással. A rendszer több mint hetven szenzor adataira támaszkodva méri fel a környezeted adottságait és Steam VR Base segítségével képes arra, hogy a valós, környezeted alapján hozza létre dinamikusan a virtuális valóságot.

A giroszkópok és az apró kamerák adatait a nagy teljesítményű processzor dolgozza fel, úgy hogy mind a két szemedre egy kijelző vetíti a képet 90Hz-es képfrissítéssel. A VIVE játékvezérlőivel maximális lesz az illúzió és pontos minden mozgásod. Végtelen lehetőségeket szorítottak ebbe a fantasztikus virtuális szemüvegbe.

Tudjuk, hogy nem szereted a korlátokat és mi sem. Ezért találtuk ki, hogy legyen arra lehetőség, hogy korlátozás nélkül barangolj a virtuális valóságban. Nem sok menőbb dolgot tudunk elképzelni, mondjuk szülinapra, vagy fiatalos céges rendezvényre, mint ezt.

Lépj a felső szintre! Próbáld ki a virtuális valóságot korlátok nélkül, szabadon. Az emeleten a lehetőségeid tényleg korlátlanok. Válogass szabadon az eszközök és játékok között.

A VR Lounge ideális helyszín csapatépítőre, szülinapra, vagy arra, hogy csak úgy a barátaiddal együtt merüljetek el a virtuális valóságban. Ez EGY IGAZI SZÜLETÉSNAPI PARTY ÉS CSAPATÉPÍTŐ HELYSZÍN, TELE VIRTUÁLIS VALÓSÁG ÉLMÉNYEKKEL!

Próbáld ki és garantáljuk, hogy BRUTÁLISAN JÓ ÉLMÉNYEKBEN LESZ RÉSZED!

Az ár kizárólagos galéria bérlést biztosít 2-6 fő részére 1 óra időtartamra.

Kuponnal tudod igénybe venni, melyet megrendelésed után mi küldünk Neked rajta a helyszín elérhetőségeivel, mely Budapest belvárosában egy exkluzív üzlethelyiségben található.

Ár: 27,000 Ft
27,000 Ft
új termék: 
Új termék
Cikkszám: 2591
akció: 
Nem akciós termékek