Kizárólagos (VIP) üzletbérlés max 16 fő 1 óra időtartam (Bad Chicken + HTC VIVE együtt)

Kizárólagos (VIP) üzletbérlés  max 16 fő  1 óra időtartam (Bad Chicken + HTC VIV
Kizárólagos (VIP) üzletbérlés  max 16 fő  1 óra időtartam (Bad Chicken + HTC VIVKizárólagos (VIP) üzletbérlés  max 16 fő  1 óra időtartam (Bad Chicken + HTC VIV

PRÓBÁLD KI KORLÁTOK NÉLKÜL BARÁTAIDDAL, CSAPATODDAL VAGY CSALÁDODDAL A BAD CHICKENT ÉS A HTC VIVE-OT EGYSZERRE 1 ÓRÁS TELJES ÜZLETBÉRLÉSSEL!!!

 

Virtuális valóság a legmodernebb eszközökkel és több, mint 100 szuper VR játék közül válogathatsz!

Ez sokkal több, mint amit valaha is elképzeltél volna! Szóval ez egy olyan élmény lesz, amit egyhamar nem felejtesz el, és mindenki irigyelni fog érte, ha elmeséled.

 A virtuális valósággal egy egészen új 3D-s világ nyílik meg előtted. A VR jelenti a jövőt, a játékok új generációját

 Ennél most nincs jobb: VIRTÁLIS VALÓSÁG ....  tuti eldobod az agyad!

Azt szeretnénk, hogy te is részese legyél ennek az élménynek, ezért játékaink már egy energiaital árától elérhetőek. És sokkal jobban meg fognak pörgetni annál.

Látni és átélni. Mert a VR-nak pont az a lényege, hogy nem csak látod, hanem átéled azt a valóságot, mely egy-egy játékban eléd tárul. Az a baromi jó a dologban, hogy teljesen körülvesz a virtuális tér, ami, hidd el, egészen elképesztő élményt ad.

 

Virtuális valóság

A VR egyszerre a legmenőbb szórakozás és maga a jövő. Itt tényleg minden lehetséges. Biztos volt már, hogy nagyon beszippantott egy játék, vagy egy 3D-s film. Na, a VR ennél is sokkal jobb. Itt tényleg minden lehetséges. Szeretnél lebegni egy nagyváros felhőkarcolói között? Delfinekkel, bálnákkal úszkálni a tengerben? Vagy éppen űrhajóval lövöldözni a virtuális térben, esetleg a középkorban megvívni hadvezérként egy nagy csatát. Éld át a legkeményebb rémálmaidat? Csak vedd fel a VR szemüveget, és mindez valóra válik.

 A virtuális valóság gondolata nem új, sőt kb. egyidős az emberrel. Az ősemberek barlangrajzai, vagy az, ahogy a sámánjuk körülugrálta a tüzet, pont azt a célt szolgálta, hogy beleéljék magukat egy fiktív valóságba. Ezt az élményt igyekeztek létrehozni a Feszty-körképhez hasonló panorámafestmények és a már 1920-tól szekrény méretű számítógépekkel (többé-kevésbé) működő szimulátorok is. Az elképzelés és a törekvés tehát nem új. A technológia viszont az. Ráadásul most egyike lehetsz azoknak, akik elsőként váltják valóra az emberiség több évszázados álmát!

 A mostani csúcstechnológia VR varázsa abban áll, hogy közvetlenül beléphetsz a virtuális térbe és szabadon alakíthatod azt. Ettől a mozzanattól válik nagyon valósághűvé az élmény és - valljuk be - tesz függővé cucc. A virtuális valóságban minden lehetséges, olyan dolgok is, melyekről eddig álmodni sem mertél.

Gyere el, Budapest legmenőbb VR központjába, és nézd meg a saját szemeddel a legújabb csúcstechnológiát. Mindenki erről beszél, de még sokan ki sem próbálták. Te most az elsők között rögtön a legtutibb gépeken és legmenőbb játékokon keresztül ugorhatsz fejest a jövőbe. De csak akkor, ha nem vagy csirke. Te bevállalod? Ha igen, akkor biztos, hogy felejthetetlen élményben lesz részed. Ja és még mielőtt megijednél: állítólag jó arcok vagyunk. Szóval nyugodtan kérdezhetsz. Mutogatunk, magyarázunk segítünk. Nyugi, a VR-ben még mindenki noob.

 

A HTC készüléke a kiterjesztett valóság technológiát ötvözi a virtualitással. A rendszer több mint hetven szenzor adataira támaszkodva méri fel a környezeted adottságait és Steam VR Base segítségével képes arra, hogy a valós, környezeted alapján hozza létre dinamikusan a virtuális valóságot.

A giroszkópok és az apró kamerák adatait a nagy teljesítményű processzor dolgozza fel, úgy hogy mind a két szemedre egy kijelző vetíti a képet 90Hz-es képfrissítéssel. A VIVE játékvezérlőivel maximális lesz az illúzió és pontos minden mozgásod. Végtelen lehetőségeket szorítottak ebbe a fantasztikus virtuális szemüvegbe.

Eszközpark

Az a célunk, hogy a legújabb VR techológiákat mutassuk be. A jövőt hozzuk el, hogy minél többen megismerhessék azt a VR élményt, melyről egyre többet hallani, de még csak kevesen próbálták ki megfelelő felszereléssel. Az ország legnagyobb eszközparkja áll nyitva előtted, 4 különféle gépen próbálhatod ki a virtuális valóságot. Köztük olyanon is, mely csak nálunk érhető el Magyarországon. Szóval még egyszer elmondom: Ez egy olyan élmény lesz, amit egyhamar nem felejtesz el, és mindenki irigyelni fog érte!

 

Az eszközparkon túl a játékokban is óriási választékot találsz. Több, mint 100 játék közül választhatod ki katalógusunkból a legszimpatikusabbat. De azt sem bánjuk, ha kijátszod az összeset :) A játékokat úgy válogattuk össze, hogy a legkeményebb gémerek is megtalálják kedvencüket és azoknak is tudjunk valamit ajánlani, akik nem akarnak térdig gázolni a vérben. Te döntöd el, hogy mit szeretnél. Csak körülnézni egy kicsit a virtuális térben, vagy rögtön szétlőnél mindent, ami mozog? Csak ülnél, vagy megmozgatnád magad játék közben? Itt bármi lehetséges. Az összes játék kimaxolja a VR kínálta technikai lehetőségeket és ezért baromi izgalmas és élvezetes

 A virtuális valósággal egy egészen új 3D-s világ nyílik meg előtted. Ez a technológia jelenti a jövőt, a játékok új generációját. Olyan élményt ad, melyről korábban álmodni sem mertél.

Gémerek több évtizedes álma válik azzal valóra, hogy beléphetnek abba a virtuális térbe, melyben játszanak. Az élmény tényleg lélegzetelállító. Minden egyes történet, minden kaland legapróbb részlete is olyan élvezetet nyújt, melyet semmi eddigivel nem lehet összehasonlítani.

 Amikor felvesszük a VR szemüveget és headsetet, szinte azonnal átlépünk egy új dimenzióba. Az indítás mindössze néhány másodpercig tart és máris a virtuális tér kellős közepén találjuk magunkat. Ahogy forgatjuk a fejünket, a kép a legkisebb késlekedés nélkül követi a mozgásunkat. Elképesztő élmény úgy körbetekinteni egy képzeletbeli világban, hogy elég csak elmozdítani a fejünket.

 A mostani csúcstechnológia VR varázsa abban áll, hogy közvetlenül beléphetsz a virtuális térbe és szabadon alakíthatod azt. Ettől a mozzanattól válik nagyon valósághűvé az élmény és - valljuk be - tesz függővé cucc. A virtuális valóságban minden lehetséges, olyan dolgok is, melyekről eddig álmodni sem mertél.

 

VR Lounge

A VR már önmagában elég menő, de egy kicsit még ráteszünk. Lefoglalhatod magadnak és barátaidnak az exkluzív VR Lounge-ot a felső szinten. Ha rákattantál a játékra, vagy szeretnél egyet villantani mondjuk szülinapon, akkor ez tuti ötlet. Szólj, ha ilyet szeretnél, és ha épp jókedvünkben találsz, akkor az egész VR Center is a tied lehet egy időre.

 

Bad Chicken VR Center

title:

Rólunk - Bad Chicken VR Center

 description:

Azért nyitottuk meg a VR Centert, hogy a virtuális valóság bárki számára elérhető legyen. Gyere és merülj el a VR világában!

 Na, ezek lennénk mi. Köztünk és közted csupán annyi a különbség, hogy egy kicsit hamarabb próbáltuk ki a virtuális valóságot és kattantunk rá. Azt gondoltuk, hogy nem elég az, ha széltében-hosszában elmeséljük, milyen volt, mert ezt tényleg mindenkinek látnia kell.

 Azért nyitottuk meg a VR Centert, hogy a virtuális valóság bárki számára elérhető legyen. Élvezzük, amit csinálunk, és tök szívesen segítünk neked játékot választani, vagy megtenni az első lépéseket a virtuális valóságban. Mi is így kezdtük, nem is olyan rég és azóta ráéreztünk a dolog ízére.

 Azt szeretnénk, hogy te is részese legyél ennek az élménynek, ezért játékaink már egy energiaital árától elérhetőek. És sokkal jobban meg fognak pörgetni annál.

Ugorj be hozzánk és nyugodtan nézz körül. Kérdezz nyugodtan minket, vagy más játékosokat, mielőtt belevágnál a kalandba. Hidd el, ezt neked is látnod kell a saját szemeddel!

 

Eszközpark

title:

VR eszközök, VR gépek - Bad Chicken VR Center

 

description:

Az a célunk, hogy a legújabb VR techológiákat mutassuk be. A jövőt hozzuk el, és a legmodernebb VR élményt - a legjobb VR eszközökön.

 2016. volt az áttörés éve a VR-ban, a gyártók ekkor dobták piacra csúcsmodelljeiket. Gyorsan össze is szedtük őket és addig nem álltunk meg, míg összehoztuk az ország legnagyobb VR parkját.

 

Bad Chicken

Ezért a cuccért egészen Kínáig mentünk. És Kínáról ne a bóvli jusson eszedbe. VR terén iszonyatosan jól állnak a kínai gyártók, azt is mondhatnánk, ott van a virtuális valóság központja. A gépnek egyébként valami kimondhatatlan neve van, úgyhogy inkább Bad Chicken-nek hívjuk.

 

A készülékez HTC Vive szemüvegekkel párosítva használhatod, és próbálhatod ki rajta több, mint 30 játékunkat.

 

HTC Vive

Nem sokan számítottak arra, hogy a HTC újdonsága labdába fog rúgni az Oculus mellett. Annál inkább nagy lett a csodálkozás, amikor a Vive-val nagyot robbantott a gyártó. Már az első tesztelők dicsérték ezt a prémium kategóriás VR eszközt, mely képes egy sokkal interaktívabb, élménydúsdabb környezetbe repíteni, mint elődjei.

 

A siker receptje egyébként baromi egyszerű: minél jobban hasonlít a virtuális tér a valóságra, annál több élményt ad és a HTC Vive ebben nagyon jó. A játékosok is ezt emelték ki vele kapcsolatban: játszani vele olyan, mint a valóság, csak jobb - szokták mondani. Gyere és próbáld ki te is!

 

Samsung Gear VR

A Samsung Gear gyakorlatilag kapudrog a virtuális valóságba. A Samsung VR szemüvege az elsők között jelent meg a piacon és sokaknak ez jelentette azt az első találkozást a virtuális valósággal, amitől függők lettek.

 

Így történt ez nálunk is: lehet, hogy jönnek az újabb szerelmek, de az első, mindig az első marad. Ha most először próbálod ki a VR-t, akkor itt kezdd, és még a pénztárcádba sem kell mélyen belenyúlni hozzá.

 

Játékok

title:

VR Játékok - Bad Chicken VR Center

 

description:

Több, mint 100 játék vár rád, melyek mindegyike kimaxolja a VR kínálta technikai lehetőségeket és ezért baromi izgalmas és élvezetes. Próbáld ki mind!

 

Az eszközparkon túl a játékokban is óriási választékot találsz a Bad Chickenben. Több, mint 100 játék közül választhatod ki katalógusunkból a legszimpatikusabbat. De azt sem bánjuk, ha kijátszod az összeset :) A játékokat úgy válogattuk össze, hogy a legkeményebb gémerek is megtalálják kedvencüket és azoknak is tudjunk valamit ajánlani, akik nem akarnak térdig gázolni a vérben. Te döntöd el, hogy mit szeretnél. Csak körülnézni egy kicsit a virtuális térben, vagy rögtön szétlőnél mindent, ami mozog? Csak ülnél, vagy megmozgatnád magad játék közben? Itt bármi lehetséges. Az összes játék kimaxolja a VR kínálta technikai lehetőségeket és ezért baromi izgalmas és élvezetes.

 

Mivel egyre több játék születik, a készítők is egyre jobban ráéreznek a technológiában rejlő lehetőségekre és folyamatosan azon dolgoznak, hogy kihozzák belőle a maximumot. Az alábbiakban egy kis ízelítőt adunk játékainkból a teljesség igénye nélkül:

 

Arizona Sunshine:

kép: http://media.vrdb.com/images/games/1/42/41546/preview-arizonasunshine.jpg

szöveg:

Ez egy vérbeli VR belső nézetű lövöldözős játék, amelyben egy zombi apokalipszis közepén találod magad és kedvedre tüzelhetsz mindenre, ami mozog. Fedezz fel mindent szabadon egy amerikai sivatagban, szerezd meg a játékban található 25 fegyver mindegyikét, hogy túlélj. Vidd végig egyedül a küldetést többféle nehézségi fokon, vagy próbáld ki online a Multiplayer lehetőséget haverjaiddal ebben a zombiktól hemzsegő veszélyes világban.

Raw Data:

kép: https://cdn.uploadvr.com/wp-content/uploads/2016/07/raw-data-featured-im...

szöveg:

Neo-Shinjuku világában járunk 2271-ben, amelyben a látszólag jóindulatú Eden Corporation cég uralja a világot. Légy te a hacker, aki megszerzi a „Raw Data” titkos fájljait és juss ki élve a cég központjából. Válaszd ezt a játékot, ha egy kihívásokkal teli akciójátékra vágysz. Teljesítsd a küldetést ebben a sajátos futurisztikus világban!

Dreadhalls:

kép: http://vignette1.wikia.nocookie.net/markiplier/images/1/10/Dreadhalls.jp...

szöveg:

Találd meg a kiutat a végeláthatatlan tömlöcből. Élőhalottak, labirintusok és rejtvények állnak a szabadulás útjába ebben az intenzív és félelmetes túlélő kalandban. Fegyverek hiányában csak a saját bátorságodra számíthatsz. Egyetlen segítséged egy kis lámpás ingadozó fénye. Lopakodj észrevétlen a sötétben és legyél állandó készenlétben! Válaszd ezt a játékot, ha valami igazán ijesztőre vágysz!

 

Hover Junkers:

kép: https://s3-us-west-2.amazonaws.com/files.blog.htcvive.com/wp-content/upl...

szöveg:

Ismerd meg ezt a magával ragadó jövő-western világot ebben a csak online lövöldözős játékban. Járd be a szeméttelepeket és lövöldözz önfeledten a többféle játékmód egyikében. Ebben a játékban minden hibának ára van, egy-egy téves lövés is végzetes lehet az egész csapatodnak. Készen állsz erre az igazán mozgalmas játékra?

The Thrill of the Fight:

kép: https://i.ytimg.com/vi/zYCXPPbROJY/maxresdefault.jpg

szöveg:

A Thrill of the Fight egy teljes szobás (room-scale) VR box játék. Nézz szembe riválisaiddal, térj ki az ütések elől és találd meg a győztes taktikát. Húzd fel a kesztyűt, lépj a ringbe és válj igazi bajnokká!

Sportsbar

kép: http://www.trophies.de/wp-content/uploads/2016/10/Sports-Bar-VR-Hangout_...

szöveg:

Vidd a nappalidba a füstös bárok hangulatát és játssz a 3D virtuális valóságban a manapság is népszerű kocsmasportok mindegyikével. Ha nem szeretnél biliárdozni, vagy dartsozni, akkor is megtalálod ebben a csehóban, ami neked kell. Hallgasd meg a kedvenc zenéidet, vagy csak egyszerűen őrülj meg a különböző tárgyak széttörésével. A játék fizikája egyszerűen elképesztő. Fedezd fel egyedül, vagy 6 barátoddal ennek a virtuális krimónak a hangulatát. Irány a Sportsbar!

Belko VR:

kép: https://assets-cn.htcvive.com/vr_developer_published_assets/app/9ea613ed...

szöveg:

Egy Belko nevű multinál dolgozol. Túl sokáig… Egy kísérlet „áldozatává” válsz: bezárnak az irodaépületbe, ahonnan 15 percen belül ki kell szabadulnod. Csak magadra és a logikádra számíthatsz. Oldd meg az angol nyelvű, kihívásokkal teli változatos rejtvényeket, hogy kiszabadulhass az irodádból. Nem minden az, aminek látszik! Túléled mielőtt a fejedbe beépített microchip felrobban?

Google Earth VR:

kép: https://veeaarr.com/media/com_easysocial/cache/links/16bf80d1a9dbc0ba87b...

szöveg:

Juss el olyan helyekre a virtuális valóságban, melyekről eddig csak álmodtál. Csodás látvány és elképesztő térhatás vár rád virtuális utazásod alatt. Utazd körbe a világot percek alatt: Kalifornia, Tokió majd Firenze után akár a Grand Canyonig repülhetsz. Bárhova, ahova szeretnél! Semmi kötöttség csak a csodálatos 3D élmény!

 

Waltz of the Wizard:

kép: https://i.ytimg.com/vi/biW_2enxluM/maxresdefault.jpg

szöveg:

Gondolkoztál már azon mit csinálnál, ha varázserőd lenne? Na ezt most kipróbálhatod. Találd meg a varázsló éned, válj jó, vagy gonosz mágussá ebben a teljesen interaktív 3D virtuális világban. Utazz új helyszínekre, találd meg a hozzávalókat főzetedhez, vessz el ebben a részletes és felejthetetlen atmoszférájú játékban!

 

The Lab:

kép: http://s3.amazonaws.com/digitaltrends-uploads-prod/2016/06/the-lab-valve...

szöveg:

Próbáld ki a Valve mini-játék csomagját, ha egy igazán változatos és könnyed szórakozásra vágysz. Dobd el a kutyusnak a botot, védd a kaput az ellenfelek lelövésével… Az összes feladatnak egyetlen célja van, hogy megtanuld a virtuális valóság játékok irányítását trükkös szerkezetek kezelésével. Kötelező darab mindenkinek, aki most ismerkedik a VR-ral.

VR funhouse:

kép: http://images.nvidia.com/geforce-com/international/images/nvidia-vr-funh...

szöveg:

Ha nem bírod a tömeget a vidámparkban, de szívesen átélnéd a hagyományos céllövöldés vurstli élményt, akkor próbáld ki a VR Funhouse minijáték gyűjteményét. A játék eddig nem látott szintre emeli a virtuális valóság fogalmát, rendkívül fejlett fizikával és vizuális elemekkel gyönyörködtetve a játékosokat.

Tilt Brush:

kép: https://i1.wp.com/abdugeek.com/wp-content/uploads//2016/06/Final-Cover.j...

szöveg:

Válj te is igazi művésszé és fess a virtuális világban. A szobád a vászon, a képzelőerőd a palettád. Műved nem lesz kézzel fogható, mégis úgy fogod érezni valami maradandót alkottál. Engedd szabadjára a kreativitásod, a lehetőségeid végtelenek. Válassz különböző 3D effektek közül, fess árnyékot, csillagot, használj hangulatvilágítást, hogy még egyedibbé varázsold a műved!

 

A HTC VIVE egy elképesztően izgalmas megoldást választott, hogy bele vesd magad a kalandokba. Megszűnnek a korlátaid, akár egy szempillantás alatt a középkorban találod magad, vagy ha úri kedved úgy találja, New York felhőkarcolóin hintázhatsz, versenyt úszhatsz a bálnákkal vagy háborúzhatsz az égiekkel a jövőben. De ennél sokkal többet, minden képzeletet felülmúlva több, mint 100 helyszínen a legfantasztikusabb élményekben lehet részed!

A HTC készüléke a kiterjesztett valóság technológiát ötvözi a virtualitással. A rendszer több mint hetven szenzor adataira támaszkodva méri fel a környezeted adottságait és Steam VR Base segítségével képes arra, hogy a valós, környezeted alapján hozza létre dinamikusan a virtuális valóságot.

A giroszkópok és az apró kamerák adatait a nagy teljesítményű processzor dolgozza fel, úgy hogy mind a két szemedre egy kijelző vetíti a képet 90Hz-es képfrissítéssel. A VIVE játékvezérlőivel maximális lesz az illúzió és pontos minden mozgásod. Végtelen lehetőségeket szorítottak ebbe a fantasztikus virtuális szemüvegbe.

Lépj a felső szintre! Próbáld ki a virtuális valóságot korlátok nélkül, szabadon. Béreld ki a VR Lounge-ot szülinapra, csapatépítőre! Az emeleten a lehetőségeid tényleg korlátlanok. Válogass szabadon az eszközök és játékok között.

Tudjuk, hogy nem szereted a korlátokat és mi sem. Ezért találtuk ki, hogy legyen arra lehetőség, hogy korlátozás nélkül barangolj a virtuális valóságban. Nem sok menőbb dolgot tudunk elképzelni, mondjuk szülinapra, vagy fiatalos céges rendezvényre, mint ezt.

A VR Lounge ideális helyszín csapatépítőre, szülinapra, vagy arra, hogy csak úgy a barátaiddal együtt merüljetek el a virtuális valóságban.

Próbáld ki és garantáljuk, hogy brutálisan jó élményekben lesz részed!

Az ár kizárólagos 1 órás teljes üzlethelyiség bérlést tartalmaz max 16 fő részére.

Kuponnal tudod igénybe venni, melyet megrendelésed után mi küldünk Neked rajta a helyszín elérhetőségeivel.

A helyszín Budapest belvárosában egy exkluzív üzlethelységben található.

 

Ár: 45,000 Ft
45,000 Ft
új termék: 
Új termék
Cikkszám: 2592
akció: 
Nem akciós termékek