Oscar-díj gravírozással

Oscar-díj gravírozva
Oscar-díj gravírozvaOscar-díj gravírozva

Ennél ötletesebb, egyedibb ajándékot keresve sem találhatsz! Oszd ki Te az Oscar-díjat a legjobb anyának, apának, testvérnek, nagymamának, nagypapának, kollégának, munkatársnak, főnöknek, barátnak, barátnőnek, feleségnek, férjnek, orvosnak, partnernek, ügyfélnek, vagy bárkinek akinek csak szeretnéd.

Az arany színű kis táblácskára bármit rágravírozunk, amit csak szeretnél. A márvány talpazat még különlegesebbé teszi az Oscar szobrot. A szobrocska teljes hossza, a talpazattal együtt 24 cm, műanyagból készült. Fantasztikus ajándék ötlet minden alkalomra. Ilyet még tuti nem kapott ajándékba senkitől!

Fontos információk megrendeléshez:

- a táblán szereplő szöveget a webáruházban történő megrendelés folyamán a megjegyzés rovatban lehet jelezni. Ha az "Oscar - díjkiosztó 2013" szöveget is szeretné a táblán szerepeltetni, akkor kérjük azt is írja oda. Felhívjuk figyelmét, hogy a táblán az fog szerepelni, amit a megjegyzés rovatban látunk, ha az "Oscar - díjkiosztó 2013" szöveg nincs nekünk jelezve, akkor e nélkül gravíroztatjuk az ajándék Oscar szobor tábláját.

- az egyedi gravírozású Oscar-díj elkészítési ideje 2-3 munkanap, ezt követően kerül átadásra a futárszolgálatnak vagy indítjuk el személyes átvételi pontunkra.

- a táblára bármi, bármilyen mennyiségben ráírható, természetesen hosszabb szöveg esetén a karakterek kisebbek lesznek, de minden esetben igyekszünk az esztétikus elrendezésre.

Oscar-díj csak a legjobbaknak! Rendezd meg Te az idei Oscar-díjkiosztó gálát!

Ár: 6,990 Ft
6,990 Ft
új termék: 
Új termék
Cikkszám: 1772
akció: 
Nem akciós termékek