warning: Creating default object from empty value in /srv/www/ajandekferfiaknak/vhosts/www.ajandekotletek.co.hu/web/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Ajándék ötletek - összes

Tv Távirányító Pisztoly

Ajándékötlet stílusos TV nézőknek. Csak rácélzol a tévére és csatornát váltasz. Fontos az elegáns mozdulat. Clint Eastwood és John Wayne rajongók előnyből indulnak. A pisztoly-távirányítóval a haverokkal jót röhögcsélhettek akár félóránként ismételheted.

A barátnőd előtt garantáltan hülyét csinálhatsz magadból vágj minden egyes csatornaváltás mellé komoly arcot. Mi magunk azt ajánljuk hogy fürdés után magadra csavart törölközővel félmeztelen lövöldözz a tévére. Vicces ajándék ötlet lehet hisz TV-je mindenkinek van...

Repülő égi lámpás

Ajándék ötlet: Tüzijáték helyett csapatos, interaktív lampioneregetés Születésnapi partyra tökéletes ajándék ötletet! Biztos lehetsz benne, ha egy party-ba beállítasz egy csomag kívánság lámpással, az est legemlékezetesebb látványába vonhatsz bele mindenkit.

Kupakmester -a sörszámláló sörnyitó

Büszke vagy arra hogy mennyit iszol? Vagy inkább nem emlékszel már a 6. után? Tökéletes ajándék ötlet mert a sörszámláló sörnyitó azaz a kupakmester egy nélkülzhetetlen kelléke lesz minden valamirevaló kefekötőnek. A kupakmester a világ első kupakszámolós sörnyitója mely számon tart minden egyes kinyitott üveget és szép digitális formában egy LCD kijelzőn azt megjeleníti.

Kidurranthatatlan! szappan buborékfújó

Tökéletes ajándékötlet születésnapra de jó ajándék ötlet lehet gyerekeknek is. Habár gyerekek már nem vagyunk mégis sokan szívesen fújunk buborékokat. A kis tartóban speciális folyékony szappan van.

Sörsisak

Nincs mit szépíteni ez egy Sörsisak. Partyarcok nélkülözhetetlen klasszikus kelléke legyen szó szolíd céges partyról vagy kőkemény házibuliról. A tapasztalat azt mutatja hogy tűző napon célszerű gyorsan inni mert hát senki sem szereti a meleg sört viszont megvéd a napszúrástól!

ajándék ötletek születésnapra

 

megvásárolható az ajandekferfiaknak.hu weboldalon

Köhögő tüdő hamutartó

 

Elég morbid de egyben vicces ajándék ötlet! A tüdő-alakú hamutartó köhög zihál vagy sír ha használják. Ajándékozható megszállott dohányosnak vagy valakinek aki szeretne leszokni a dohányzásról.

Ajandekotletek .co.hu

Pezsgődugó ejtőernyő

Tökéletes születésnapi ajándék ötlet! A pezsgőbontás egyel magasabb szintre történő emeléséhez csatlakoztassuk az üveg nyakára az aranyszínű hordozórakétát melybe előzőleg gondosan belehajtogattuk az ernyőket. Az ernyő kioldózsinorját egy fém pöcökkel a parafába illesztjük majd az F1-ből ellesett ütemes mozdulatokkal felrázzuk az üveget.

Napelemes telefontöltő

A napelemes iPhone töltő több attól mint amit a neve elárul. Egy praktikus ajándék mely többszáz mobil eszköz (dokkoló csatlakozó iPod / iPhone (is 3G/3Gs/4) 3 mobiltelefon adapter a Nokia (2.0mm) Samsung Sony-Ericsson (Fast Port) mini-USB és USB töltő csatlakozó) feltöltésére képes. Három módon tölthető fel energiával egyrészt a beépített napelemen másrészt az USB csatlakozón harmadrészt a hálózati adapter segítségével. High-3.7V Li-Po 3.000 mAh kapacitású akkumulátor.

Alkoholi

Alkoholi és Részegedj okosan társasjáték felnőtteknek!

 

Ajándék ötlet felnőtteknek! Ezt a remek társasjátékot olyan baráti társaságoknak ajánljuk akik nem riadnak vissza egy kis alkohol elfogyasztásától. A játék menete: A résztvevők játékos formában tehetik próbára alkohol tűrő képességüket.

Falhoz csapós ébresztő óra

Ki ne járt már volna úgy hogy reggel mikor megszólalt a jó öreg ébresztőóra nem törődve az anyagi következményekkel élve a pillanat adta felindulással falhoz vágta úgy ahogy van cakkum-pakk. Ilyenkor bár néha felütheti a fejét a bűntudat hogy jaj mit tettem de ugyanakkor kompenzálja az a megnyugtató érzés is hogy ez az óra márpedig többet nekem nem szólal meg.

Tartalom átvétel