warning: Creating default object from empty value in /srv/www/ajandekferfiaknak/vhosts/www.ajandekotletek.co.hu/web/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Ajándék ötletek férfiaknak

Repülő égi lámpás

Ajándék ötlet: Tüzijáték helyett csapatos, interaktív lampioneregetés Születésnapi partyra tökéletes ajándék ötletet! Biztos lehetsz benne, ha egy party-ba beállítasz egy csomag kívánság lámpással, az est legemlékezetesebb látványába vonhatsz bele mindenkit.

Kupakmester -a sörszámláló sörnyitó

Büszke vagy arra hogy mennyit iszol? Vagy inkább nem emlékszel már a 6. után? Tökéletes ajándék ötlet mert a sörszámláló sörnyitó azaz a kupakmester egy nélkülzhetetlen kelléke lesz minden valamirevaló kefekötőnek. A kupakmester a világ első kupakszámolós sörnyitója mely számon tart minden egyes kinyitott üveget és szép digitális formában egy LCD kijelzőn azt megjeleníti.

Sörsisak

Nincs mit szépíteni ez egy Sörsisak. Partyarcok nélkülözhetetlen klasszikus kelléke legyen szó szolíd céges partyról vagy kőkemény házibuliról. A tapasztalat azt mutatja hogy tűző napon célszerű gyorsan inni mert hát senki sem szereti a meleg sört viszont megvéd a napszúrástól!

ajándék ötletek születésnapra

 

megvásárolható az ajandekferfiaknak.hu weboldalon

Napelemes telefontöltő

A napelemes iPhone töltő több attól mint amit a neve elárul. Egy praktikus ajándék mely többszáz mobil eszköz (dokkoló csatlakozó iPod / iPhone (is 3G/3Gs/4) 3 mobiltelefon adapter a Nokia (2.0mm) Samsung Sony-Ericsson (Fast Port) mini-USB és USB töltő csatlakozó) feltöltésére képes. Három módon tölthető fel energiával egyrészt a beépített napelemen másrészt az USB csatlakozón harmadrészt a hálózati adapter segítségével. High-3.7V Li-Po 3.000 mAh kapacitású akkumulátor.

Love Zseton -2012 legötletesebb ajándéka

Love Zseton talán a legjobb ajándékötlet szerelmeseknek!

Mi ez?

Egy zsák élmény. Ugye milyen jól esne néha ha nem kellene szavakba önteni mire gondolsz és máris teljesülne? A zsetonok helyetted beszélnek.

Talán a legszemélyesebb ajándék ötlet amit adhatsz annak aki fontos Neked és már mindene megvan. A zsákban zsetonok vannak amik ígérvények olyan élményekre mint pl. egy ágyba reggelire masszázsra fürdetésre simogatásra intim együtt létre.

Extrém Terepjáró Kaland

Napjainkban nagyon-nagyon népszerűek a terepjárók a nagy technikával felszerelt egye többet látni városainkban. Pedig azok az autók nem a városba valók!
Az igazi terepjáró úttalan utakon feneketlen sárban mutatja meg mit tud.

 

Ajándék ötletek férfiaknak:

Piás sakkjáték

Vicces eredeti és dekoratív ajándékötlet. A Részeg Paraszt - ivós sakkjátékkal még veszíteni is szórakoztató. A sakkfigurák attól színesek hogy milyen italt töltünk bele. Többféle játékszabállyal is játszottuk már: ha leütnek egy bábut a tartalmát megihatja az is aki leütötte vagy pont az akinek leütötték a bábuját. Ha gyorsítani akartok a partyn minden leütött gyalog (paraszt) mellé igyatok dupla mennyiséget. Ezek a bevált ötletek de nagyot nem tudsz hibázni. Bátran kísérletezzetek és bátran írjátok meg mi vált be a legjobban!

Alkoholszonda

Tökéletes ajándék ötlet férfiaknak! Alaposan téved aki vezetés előtt bátran iszik alkoholt mert úgy véli hogy bonbon evésével jégkocka rágcsálásával vagy pénzdarab szopogatásával eltüntetheti a szondába kifújt levegőben lévő alkoholt. Ezek legendák.

Cinkelt póker kártya pakli

Ajándék ötlet férfiaknak: Mindig nyerő szériában!

Ne bízd a véletlenre a szerencsédet! Jelölt póker kártya pakli magáért beszél innentől csak rontanánk a helyzeten ha megpróbálnánk megmagyarázni funkcióját.

ajandek

 

Jellemzők: 1 pakli hátulján megjelölt kártya

Anyaga: plasztik

Tartalom átvétel