warning: Creating default object from empty value in /srv/www/ajandekferfiaknak/vhosts/www.ajandekotletek.co.hu/web/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

különleges ajándék ötletek

Elvont Valentin-napi ajándékötletek

Ismét beköszönt majd február tizennegyedike vagyis Valentin-nap illetve Bálint-nap ami sokak szerint remek lehetőség a virágárusok a giccs- és az édességgyártók számára hogy alaposan megszedjék magukat. Másrészt sokan úgy vannak vele mint a más ünnepekkel: ha igazán szeretüjük akkor nemcsak az év bizonyos napjain kell ezt kimutatni ajándékokkal elárasztani hanem amikor csak tehetjük tudatni kell vele hogy mennyire fontos a számunkra. Össze gyűjtöttük nekte a szerintünk legelvontabb valentinnapi ajándékötleteket!

 

1. Két személyes bugyi

Sörnyitó kalapács

Ajándék ötletek férfiaknak

A munka után jár a megérdemelt jutalom. Megérkezett minden építőmunkás álma a többfunkciós kalapács! A kalapácsnyél ugyanis egy flaskát rejt magában megkímélve a dolgozót a nehéz üvegek cipelésétől. A szögkihúzó is helyet cserélt a sörnyitóval a praktikum dobogóján. Szögelj fel az asszonynak egy giccses képet az asszonynak és ha már kéznél van nyiss ki vele egy üveg sört. (vagy dörd szét) Állítólag a történelem legszebb házai készülnek ezzel a szerszámmal:-) Koktélokhoz jégtörésre és valódi kalapálásra egyaránt tökéletes! Uraim munkára fel! Biztosan jobb hangulatban fog telni a barkácsolás.

Mágnesjáték fémdobozban

Egyszerű mágnesgolyók lennének? A csomagban 216 db extra erős mágnesgolyó van egy igényes fémdobozban. Letisztult design ajándéknak kiváló. A neodymium mágnesek rendkívül erősek így szinte minden alakzatot elkészíthetünk belőlük a képeken látszik néhány ötlet a sok közül. Jó szórakozás mindössze egy kis ügyesség kell hozzá.

Tartalom átvétel