A Vad hibiscus

Mint oly sok más a világban, ez a termék is a véletlennek köszönheti a létrejöttét. Lee Etherington volt az, akinek egyik buliján véletlenül a vadhibiszkusz virága belekerült a pezsgőjébe. Lee tudta, hogy a vadhibiszkusz ehető, ezért bátran megkóstolta az újdonsült "koktélt". Innen már egyenes, de nagyon hosszú út vezetett odáig, hogy kézbe lehessen venni egy kész üveget. Wild Hibiscus Flowers in Syrup - Vadhibiszkusz virág szirupban nevet adta a terméknek. Lee az éttermében vendégeivel közösen tesztelve fejlesztette ki a jelenlegi, végső formát. Sikerült olyan természetes tartósítószert összeállítani - víz és nádcukor elegye - amelyben 24 hónapig teljesen friss marad a vadhibiszkusz, minden további mesterséges anyagtól mentesen. Vegyél ki az üvegben levő szirupból egy vadhibiscus virágot, helyezd a pezsgőspoharadba, majd öntsd fel a kedvenc pezsgőddel. Tetszés szerint a szirupból is önthetsz hozzá. A gyöngyöző vadhibiscusvirág egyedi és különleges megjelenést biztosít pezsgődnek. A vadhibiscus nemcsak dekoráció, hanem ehető virág, finom édes, málnás ízzel. Fogyaszd el a pezsgő után a virágot is! Minden romantikus pillanatot vagy vidám bulit feldob eredetiségével és látványosságával! Megszállott konyhatündérek bátran kísérletezhetnek vele , a siker garantáltan biztosítva! Vadhibiscus virág (hibiscus sabdariffa), nádcukor, víz kb. 10-11 db virág egy üvegben Tartósítószert nem tartalmaz!

Ár: 5,990 Ft
5,990 Ft
új termék: 
Új termék
Cikkszám: 1139
akció: 
Nem akciós termékek